Κοπή βασιλόπιτας του Alumni Association Master in Tourism and Local Development, AUTH, Κυριακή 19/2/2023 στο Remezzo Cafe στην Καλαμαριά.

Ως Σύλλογος, τον επόμενο μήνα συμπληρώνουμε ένα έτος από τη σύσταση μας. Έτσι λοιπόν σε αποκριάτικο ρυθμό συναντηθήκαμε όλα σχεδόν τα μέλη και μετά από έναν σύντομο απολογισμό του 2022, σχεδιάσαμε τις δράσεις μας για το 2023 με την κοπή της βασιλόπιτας .

              

Ως νέος φορέας τουρισμού, ευελπιστούμε μέσα από συνέργειες να συμβάλλουμε στην προώθηση της Θεσσαλονίκης ως τουριστικού προορισμού αλλά και στην συνδεση εκπαίδευσης και αγοράς του τουρισμού ! Μας τίμησαν με την παρουσία τους και τη θετική τους διάθεση οι καθηγήτριες του Μεταπτυχισκού Τουρισμός & Τοπική Ανάπτυξη, ΑΠΘ Roula Andreopoulou & Theklα Tsitsoni.

Ευχαριστούμε θερμά το Δημητρακάς Ζαχαροπλαστείο για την υπεροχη και πεντανόστιμη βασιλόπιτα που μας χορήγησε.

Επίσης τα δώρα που αντιστοιχούσαν στα τρία φλουριά της πίτας ήταν χορηγία των : varbenis_studios στην Παραλία Κατερίνης, του ξενοδοχείου Υδρακτις στην Όρμα Δήμου Αλμωπίας, του μεζεδοπωλείου Το Καραφάκι στην Αριδαία, του Saman Massage, Λουτρά Πόζαρ & της Πανελλήνια Ένωση Διδασκόντων & Εξεταστών/ Αξιολογητών Ιταλικής Γλώσσας !

Ευχαριστούμε και το REMEZZO για τη φιλοξενία και την άψογη εξυπηρέτηση.

Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν βαζάκια με πραλίνα σε διάφορες γεύσεις, δημιουργία του content creator, chef Dimitris Michailidis.

Τέλος θερμές ευχαριστίες στα Omorfa Taxidia που πάντα μας στηρίζουν με την παρουσία τους στις δράσεις μας.

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους !