Κοπή πίτας του Συλλόγου Αποφοίτων ΔΠΜΣ Τουρισμός & Τοπική Ανάπτυξη-Α.Π.Θ. /Alumni Association Master in Tourism and Local Development, AUTH.

O Σύλλογος Αποφοίτων ΔΠΜΣ Τουρισμός & Τοπική Ανάπτυξη-Α.Π.Θ. /Alumni Association Master in Tourism & Local Development, AUTH έκοψε τη βασιλόπιτά του και απόλαυσε ένα υπέροχο brunch, την Κυριακή 18/2/2024 στο Ciel Bar.
                          
Η Πρόεδρος Ioanna Mitaftsi και το Δ.Σ αφού καλωσόρισαν τα νέα μέλη, αναφέρθηκαν στις δράσεις του συλλόγου το 2023 αλλά και σε αυτές που έχουν προγραμματιστεί για το 2024. Ανακοίνωσαν ότι μέλη στο σύλλογο μπορούν να εγγραφούν όσοι απόφοιτοι, από Πανεπιστήμια της Ελλάδος και του εξωτερικού επιθυμούν, με μεταπτυχιακό στο πεδίο του τουρισμού.
Συνεχάρη το ιδρυτικό μέλος Dimi Sidiropoulou για την έκδοση του βιβλίου της «Η Θεσσαλονίκη των λογοτεχνών» και την δωρεά του στη βιβλιοθήκη του συλλόγου και ευχήθηκε σε όλους Καλή & Δημιουργική Νέα Χρονιά. Στη νέα Διευθύντρια του ΔΠΜΣ, Καθηγήτρια Roula Andreopoulou ευχήθηκαν όλοι καλή αρχή και καλή δύναμη στα νέα της καθήκοντα.
         
Η Καθηγήτρια και πρώην Διευθύντρια του ΔΠΜΣ, Stella Kostopoulou εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή της για την επιτυχή πορεία του συλλόγου.
Με την παρουσία τους στην εκδήλωση η Καθηγήτρια Thekla Tsitsoni και η Δρ. Χαρίτα Βλάχου Επισκέπτρια Καθηγήτρια Charita Vlachou, δήλωσαν για άλλη μια φορά τη στήριξή τους στο σύλλογο ως ένα φορέα τουρισμού της πόλης.
                                                                                                           
Μη την παρουσία της τίμησε την εκδήλωση η κα Voula Patoulidou, Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης Thessaloniki Travel με τον οποίο έχει υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας ο σύλλογος.
Οι τυχεροί που κέρδισαν τα φλουριά ήταν έξι και μοιράστηκαν υπέροχα δώρα που προσέφεραν οι : SKY express IOLE Travel Pela Revenikiotou, η OPEN WAYS/ Events & Travel, το ξενοδοχείο Υδρακτις στην Όρμα Δήμου Αλμωπίας, το μεζεδοπωλείο «Το Καραφάκι» Το Καραφάκι στην Αριδαία, το Sorolop χειροποίητα κοσμήματα, η παραδοσιακή οικοτεχνία Όπως παλιά, Αριδαία και ο content creator, chef Dimitris Michailidis.
Για δεύτερη συνεχή χρονιά την υπέροχη βασιλόπιτα της εκδήλωσης προσέφερε το Δημητρακάς Ζαχαροπλαστείο Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης.
                 
Η Lydia Vidali υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του Ciel Bar, φρόντισε προσωπικά για το άριστο αποτέλεσμα.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σύλλογος Αποφοίτων ΔΠΜΣ Τουρισμός & Τοπική Ανάπτυξη-Α.Π.Θ, είναι ο μοναδικός σύλλογος στην Ελλάδα αποφοίτων σε επίπεδο μεταπτυχιακών σπουδών στον τουρισμό και βραβευμένος με το Silver Award στα Tourism Award 2023, στην κατηγορία SUSTAINABILITY: «Προγράμματα εκπαίδευσης & εξειδίκευσης / Online training programs / Σύνδεση εκπαίδευση & αγοράς».
Μαζί με : Roula Andreopoulou Xyptera Evangelia @ΜίλτοςΜαλέας, Dimi Sidiropoulou, Dimitris Papoutsis Elpida TzivanopoulouKosmas Kanonidis @Theo Saitiotis Loreta Spaho Maria Katsakiori Giota Mosh@ΦωτεινήΚασαπίδου Stella Tsoukala@elpidapapadopoulou Tsakalidis Tasos Xrysa Samaka Maria Savvinopoulou ΤΟ ΜΕΛΙ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ@πανοςκαραδημος Vicky Zegou Penelope Antoniou Konstantina Tsobanaki Urania Lamprianidou@Μariabotsoglou Special Trip@ΓιωργοςΚαραναγνωστης